everything.to.you

//the.detective.gportal.hu

Navigáció

Főoldal

Extrák

Lépj be

 
Cserék

Betty~

Cumbernation

Dóri

Ellaa

Elly Evans

fashionmixer

Fay

Gödröcske

Katy

maya

Nessa & Ashley

ɳ ɪ κ κ ɪ ɪ

 
Smile everyday : )

CSS Codes
 
Bejegyzések

Tiltás

2014.02.11. 13:20
február 11. kedd

Sziasztok!

Szörnyű jegyeket kaptam az utóbbi pár napban, ezért két hetes eltiltást kaptam, szóval két hétig nem frisselek. Ezalatt az idő alatt viszont írogatni fogok, amiket majd a tiltás végén Ti is olvashattok.

Köszönöm a megértéseteket! 


 

2014.02.23. (vasárnap) Sziasztok! Ha minden igaz, a jövőhét végén már érkezik az első bejegyzés a körömkihívással és a történetekkel. :)

A krimi folytatódik

2014.02.09. 19:25
február 9. vasárnap

Sziasztok! :)

Ma délelőtt egész végig gépeltem, hiszen elragadott a hév. A Sherlock Holmes és a két férfi esete lassan a végéhez közeledik, és ma már olvashatjátok a 14. részt. Annyira örülök, hogy visszatért az inspiráció, egy kis ideig azt hittem, nem tudom folytatni, de szerencsére nem így történt. Egyébként meg elnézést, hogy csak ez az egy történet frissült a hétvégén, a jövő héten igyekszem különböző ficeket folytatni.

Sok erőt küldök nektek a következő hétre ^_^


 

Válság, SOS!

2014.02.08. 16:28
február 8. szombat

Sziasztok!

Az utóbbi heteim borzalmasak voltak. Nagyon fáradt vagyok és voltam egész héten. Nem voltak ötleteim sem a történetekhez. Elkezdtem egy újat, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Aztán a jegyeim sem voltak túl fényesek... borzasztó, pedig annyira igyekeztem. Remélem ez az írói válság nem tart sokáig, és hogy hamarosan eláztat az ötletek bőséges zivatara (hú, ez milyen költői volt).

A kihívás következő részével frisselek ma, remélem, hogy tetszik nektek, mert én egyenesen imádom :) Kattintsatok a képre.

El sem hiszem, de sikerült befejeznem a vázlataim alapján a Sherlock Holmes és a két férfi esete fic következő részét! Annyira örülök, hogy újra visszatértem!

Ha el szeretnétek olvasni, kattintsatok a képre.


 

Már megint vasárnap van

2014.02.02. 19:43
február 2. vasárnap

Sziasztok!

Már megint vasárnap van! Egyszerűen olyan idegesítő, hogy a hétköznapoknak lassan már taps kell, míg a hétvégék elröppennek. Kár! Még mindig fáradt vagyok, sohasem sikerül kipihennem magam.

Na mindegy. A lényeg, hogy idő közben megcsináltam a NCW legújabb részét, a Freestyle témában. Ez egy kicsit eltér attól a formától, amit hozni szoktam, mert az ennyire másmilyen körmök nem az én stílusom. Most mégis kipróbáltam, és tetszett! Aranyos kis téli design. Sokkal könnyebb, mint egy hópehely megfestése. :)


 

Februári dizi

2014.02.01. 21:05
február 1. szombat

Helló mindenkinek! :)

Ez a hét eléggé nyomasztó volt, borzalmasan elfáradtam. Idő közben február lett. Azt hittem végre elmúlik ez a semleges idő, és inkább végre kitavaszodik, de csak most érkezett meg az igazi, kőkemény tél...

A történetekkel egyébként haladok, lesznek új részek a hétvégén, ha minden igaz, bár, most hogy lett egy új történet, ezért nem lesz minden héten minden fanficből új rész, de azért igyekszem.

Megérkezett a februári design is, remélem, hogy tetszik! :) Direkt nem valami hideg színt választottam, inkább ezt a kellemes sárgás összhatást szerettem volna elérni.

Az új fanfiction, az Elsöpör a Keleti Szél folytatódik, pontosabban a második résszel. Kellemes olvasást kívánok hozzá! ^_^

Holnap egyébként érkezik a 'Freestyle' témában a következő manikűr, ami, hogy őszintén megmondjam, nagyon tetszik, mert egyszerű és aranyos kis télies design.


 

Boldog 2. Szülinapot!

2014.01.27. 16:37
január 27. hétfő

Sziasztook!

Elérkezett ez a nap is, január 27-e, ami egy igen is fontos nap az életemben. Pontosan két évvel ezelőtt elhatároztam magam, hogy végre csinálok egy weboldalt, mert már régóta terveztem. Akkor, azon a hűvös péntek délutánon megtaláltam a "Webnode" honlapszerkesztőt, ami ingyenes és könnyű használni. Hát kellett ennél több az én rajongószívemnek? Persze, hogy majd' kiugrottam a bőrömből, annyira örültem. Sok gondolkozás után a Poemslove címet adtam neki. Abban az időben imádtam verset írni, gondoltam, megosztom a világgal a műveimet. Egy jó darabig fenntartottam ezt a kis honlapot, de idővel már meguntam, és valami újra vágytam. Divat, körmök, frizurák elkezdtek egyre jobban érdekelni, persze a történetírás mellett. Február környékén el is kezdtem az én jó öreg történetemet, a Novust.

     Nyáron fordult a kocka. Már megismerkedtem alaposan a honlapszerkesztővel, június 22-én, azt hiszem hivatalosan is kitöröltem a Poemslove-t és megnyitottam új honlapomat, a Teenages life-t, ami egy jó ideig fennállt. Idővel felkerültek ide történetek, mint például a Katasztrófea, Az állatimádó naplója, amik az első, igazi történeteim között szerepeltek. Időről időre egyre jobb lettem. Sőt, már annyira, hogy kinőttem a Webnode-ból, és ismét valami újra vágytam. Pontosan egy héttel a honlap szülinapja előtt találtam egy hirdetést már nem is emlékszem, hol, de óriási betűkkel volt kiírva: A G-Portál ingyenessé vált! Hónapokig szemeztem vele, de mivel fizetős volt évekig, mindig szomorúan le kellett róla mondanom. Csak bámultam a csodaszép G-Portálos honlapokat... aztán egyből fölmentem a főoldalra, és nekiláttam egy új weboldal elkészítéséhez. Mivel már voltak frizura, köröm, smink, divat és egyéb tippjeim, történeteim, és mindenféle apróságom, amit áthozhattam, jobb nevet nem is találhattam volna neki, mint az Everything to you. Három napomba telt, míg minden részét áthordtam a Novusnak, meg az összes tippet, aztán, még 27-e előtt bezártam a Teenages life-t. Most eltelt egy újabb év, de ezúttal végig a G-portálon, mindenféle "költözésmánia" nélkül. Nagyon boldog vagyok, hogy az Everything to you és Ti is itt vagytok nekem! Ezalatt a két év alatt megedződtem, kitanultam magam. Saját CSS-t is csinálok, hogy szép legyen az oldal megjelenése. Igyekszem a történetek folytatásával is. Bár a Sherlock átvette az irányítást, és a háttérbe szorultak a régi történetek, de a nyári szünetig azokkal is lesz majd valami. 

Most pedig következzen az ajándék, ami bár nem egy halom, attól még sok munka és még annál több szeretet bújik meg benne. A Novus mellett a Katasztrófea a leghosszabb történetem, ami megrekedt a 37. résznél. Úgy döntöttem, már nem húzom tovább, és befejezem a KSZT-t. Két részt írtam, párhuzamba véve a két évvel. Remélem, hogy azért még azt a két rövidke részt (38. és 39. rész) elolvassátok, és hogy tetszeni fog majd. Ez az egyik fele az ajándéknak.

A másik szintén történet, de valami új. Ugyebár már van egy Sherlockos teóriám a második évad 3. részéből, és mivel voltak szavazatok, hogy legyen új fic, meg amúgy is szerettem volna egy újat kezdeni, megírtam a 3. évadhoz tartozó teóriát. Ennek címe: Elsöpör a Keleti Szél. Aki látta az utolsó részt, érteni fogja. :)

Remélem, hogy örömmel olvassátok a cikkeimet, a történeteimet, mindenféle tippemet és egyebeket, és hogy még sokáig együtt leszünk!

Boldog Születésnapot Drága Honlapom!


 

Szupercsillogós körmök (NCW)

2014.01.26. 16:20
január 26. vasárnap

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem frisseltem egész hétvégén, de az oldal szülinapi ajándékán dolgoztam, amit holnap ki is teszek közszemlére délután, inkább estefelé.

A pótlásokat megcsináltam, kidolgoztam a témáit a következő dolgozatnak (amit minden hétfőn megírok), készen vagyok mindennel.

A heti manikűr sem marad el, megérkezett a 'Shining' címmel a következő rész. Egy baleset miatt még egy körmöm letört, így mérgemben az összeset lenyisszantottam. :D Na nembaj. Már régóta szerettem volna bebizonyítani nektek, hogy rövid körmökkel is lehet dolgozni. :)

Még a múlt hétvégén említettem, azt hiszem, hogy ezen a héten lesz folytató része a Sherlock és a Pireneusi sorozatgyilkos-nak. Nos, lett is, pontosabban a negyedik fejezet. Kellemes olvasást! :)


 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!