everything.to.you

//the.detective.gportal.hu

Navigáció

Főoldal

Extrák

Lépj be

 
Cserék

Betty~

Cumbernation

Dóri

Ellaa

Elly Evans

fashionmixer

Fay

Gödröcske

Katy

maya

Nessa & Ashley

ɳ ɪ κ κ ɪ ɪ

 
Smile everyday : )

CSS Codes
 
Bejegyzések

körömnyomdázó

2013.07.06. 20:44
július 6. szombat

Helló mindenki!

Tegnap unatkoztam egy kicsit még este, így videók nézésével töltöttem el az időt. A sok netes beauty-guru között egyre többször és többször láttam körömnyomdázót. Már régebben is felfigyeltem rá, de csak most voltam úgy: Nekem kell egy ilyen! SZóval már ki is néztem a kicsikét az Essencetől, ha meg lesz, felteszem a képeket, használati útmutatással és lesznek képek a kész manikról. (:

Újab történet, aminek az utolsó részét írtam meg: a Sherlock - Reichenbach után 11. részével búcsúzik Tőletek. DE! Jó hír, hogy itt, az oldalon nem ér véget Sherlock és John kalandjai, hasonló történetek fognak születni a közeljövőben ;)

Az új dizi felkerült, de még finomításokon esik keresztül! (:


 

új lakk - új tipp

2013.07.05. 20:18
július 5. péntek

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy tényleg többen lettetek, és ha nincs tipp, akkor sem hagytok cserben ^^

De ma erről szó sincs! Új lakk és új tipp érkezett ma meg, amit hamarosan Ti is láthattok. Addig is jó eprezést, aki epret eszik :D Ti is imádjátok ezt az isteni gyümölcsöt?

Bővült tehát a "Körömlakkjaim" cikk egy újabb lakkal, amit imádok!

Végre megérkezett a Bruce naplója 5. része, amit nagy nehezen írtam meg, szóval csak azért, mert muszáj volt, de ettől függetlenül remélem, nem lett olyan béna...


 

novus 77.

2013.07.04. 21:39
július 4. csütörtök

Sziasztok!

Megírtam ebbe a dögmelegbe a Novus 77. részét! Tényleg el sem hiszem, hogy már itt vagyok! :)

Most beledobtam egy kis csavart, már egy ideje minden nyugodt, szóval már ráfért :D

Egy szuperhasznos nyári tippet szereztem még be nektek, biztosan tetszeni fog ^^

A hét végére meglesz az új dizi, már ki is néztem egyet :)


 

inspirációk és frissek

2013.07.03. 21:33
július 3. szerda

Sziasztok!

Ma néhány Júliusi inspirációt teszek fel nektek, illetve receptet is, és tippet is :)

Egy nagyon hasznos tippet fabrikáltam össze. Na és az a ruha! *--*

A mai recept egy Pilóta piskótatallér készítése lesz. Ha, kiváncsi vagy, olvasd el!

Sajna még nem találtam meg az ideális dizit, de nem adom fel!


 

 

újabb Sherlock

2013.07.02. 21:45
július 2.

Sziasztok!

Nahát, már Július van, el sem hiszem, hogy repül a nyári szünet. Megírtam Nektek a Sherlock 10. részét, jó olvasást kívánok hozzá!


 

júliusi dizi

2013.06.30. 19:56
június 30. vasárnap

Sziasztok!

Június utolsó napján, azaz ma, vasárnap elkezdtem az új dizit csinálni. Nem zárom le az oldalt, mert az ront az átlag látogatottságon. :/

Így figyelemmel követhetitek az új design fejlődését. Ez csak átmeneti állapot!


 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!