everything.to.you

//the.detective.gportal.hu

Navigáció

Főoldal

Extrák

Lépj be

 
Cserék

Betty~

Cumbernation

Dóri

Ellaa

Elly Evans

fashionmixer

Fay

Gödröcske

Katy

maya

Nessa & Ashley

ɳ ɪ κ κ ɪ ɪ

 
Smile everyday : )

CSS Codes
 
Nail Challenge for Winter
Nail Challenge for Winter : Pastel nails

Pastel nails

  2014.03.08. 22:18

Mondhatni egy új technikát próbáltam ki, amit nagyon megszerettem, és biztosan ki fogom próbálni más színekkel is. :)


Nem tudom, hogy ki ismeri ezt a stílust, angolul a neve: watercolor. Nem tudom, hogy létezik-e magyarul ilyesmi...nagyon egyszerű egyébként elkészíteni, mindössze néhány lakkra lesz szükségünk, egy kupakra, egy széles ecsetre és körömlakklemosóra.

Először lefestem a körmeimet két réteg fehérrel. De ha jó minőségű lakkotok van, elég lesz belőle egy is, majd meglátjátok.

Ha készen van, így néz ki. A lényeg az, hogy a körmömre csöppintek egy picit az egyik színből, belemártom az ecsetet a lemosóba, és finoman eldolgozom. Ez az egyik verzió a sokból. Megmutatok párat, s meglátjátok, egy-kettőre menni fog!

Az első egy kicsit koszolós verzió. Szerintem egyértelmű és tényleg jó megoldás.

Aki ügyesebben dolgozik szivaccsal, annak ezzel sem lesz gondja, ha követi a lépéseit ennek a videónak.

A watercolor ennél a videónál valóban a vízre utal, és ez is egy ötletes megoldás.

Szerintem a legjobb mégis ez a verzió, ami alapján én is megcsináltam az enyémet.

A gyűrűs ujjamra még készítettem egy vasmacskát, amivel nagyon elégedett vagyok! :)

Most pedig jöjjön pár kép:

Jobb kezemen:

Egyszerűen imádom ezt a design-t, biztosan ki fogom próbálni más színekkel is!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!